Weer een jaartje verder …

29 augustus 2016

We zijn weer een jaartje verder en in dat jaar heeft Arlieke wel nog veel gedaan hoor, ik heb gewoon niet de tijd gehad om dit allemaal op te schrijven.

Naar de Chiro gaat Arlieke niet meer, ze vond het toch niet zo leuk en de groep was eigenlijk ook te groot voor haar. Maar dansen blijft ze graag doen dus doet ze nu hip-hop, ragga en ballet. En eigenlijk is het muziek dat haar vooral bezig houdt want ze doet er nu ook nog eens muziekschool bij.

In mei heeft ze haar eerste communie gedaan. Dat vond ze echt wel leuk en niet enkel voor het feestje en de kado’s achteraf. Nu vraagt ze voortdurend wanneer we nog eens naar de misviering gaan. “Vraag dat eens aan papa” is mijn antwoord steevast, hij wou dat ze haar communie deed dus kan hij ook met haar naar de mis gaan 🙂

In juni was er ook het grote dansoptreden van de dansschool. Vooraf had ze schrik dat ze de dansjes niet goed zou kunnen maar eenmaal op het podium straalde ze gewoon.

Tijdens de zomermaanden zijn we verhuisd en hebben we ons vooral bezig gehouden met het inrichten van ons nieuw huisje. We wonen nu in een buurt met kinderen van haar leeftijd dus is ze voortdurend weg spelen bij de buren of komen die bij ons spelen. Zij vindt het vooral leuk dat ze een grotere kamer heeft en een grotere tuin. Ze zegt nu veel minder dat ze haar verveelt.

Door te verhuizen zijn we niet op vakantie geweest maar we zijn wel een weekendje naar Disneyland Parijs gegaan om haar verjaardag te vieren.

En dan was ze plots 8 jaar!

8jaar