Londen volgens Arlieke

Toen we vorige week weer naar huis reden met de Eurostar heeft Arlieke in haar schriftje een verslag gemaakt van wat zij het leukste vond in Londen.

Langs de beek wandelen

De eerste dag hebben we een wandeling gemaakt langs de Theems, volgens Arlieke is dit maar een beek.

Schatten zoeken

Sinds kort doen we aan Geocaching en ook in Londen zijn er een heleboel te vinden.

Naar de kronen gaan kijken

We hadden Arlieke beloofd om eens naar de kroonjuwelen te kijken. Een hele voormiddag hebben we nodig gehad om alles binnen de Tower of London te bezoeken, we hebben dus echt waar gekregen voor ons geld.

Het museum van bussen en treinen

Deze hebben we vooral gedaan omdat het een beetje regenachtig was en omdat Arlieke dat precies wel leuk vond. Voor dezelfde prijs als een dagticket konden we ook jaarpas kopen, dus moeten we binnen het jaar nog eens naar Londen gaan om nog eens naar het London Transport Museum te gaan.

Naar de speeltuin gaan

We kunnen toch niet in de Londense parken gaan wandelen zonder eens te stoppen aan een speeltuin.

Pinkie Pie kopen

Afsluiten deden we met naar Harrods te gaan. De speelgoedafdeling is hier echt het paradijs voor Arlieke. Ze had een beetje zakgeld gekregen voor we vertrokken en in daar heeft ze haar lievelings pony uit My Little Pony gekocht: Pinkie Pie.

En dan naar huis gaan

In het station kon je meedoen aan een wedstrijd om een reis naar Mexico te winnen. Hiervoor kon je je laten schminken en aangezien dit gratis was stond Arlieke ook in de rij. Aan de paspoortcontrole moesten ze hiermee wel lachen, want Arlieke kwam nu niet overeen met de foto op haar identiteitskaart.

Dat vond ik allemaal leuk

Londen8

2 reacties

Reacties zijn gesloten.