Blijven wachten

Ons voorzichtig einde dat in zicht was voor de komende dagen, is weer uitgesteld. Arlieke heeft serieuze uitslag op haar poep. Vandaag hebben ze een uitstrijkje genomen en daar gaan ze nu testen op doen. Het zal enkele dagen duren eer ze daar de uitslag van weten en afhankelijk daarvan weten we wat we eraan kunnen doen. Dit is iets dat wel vaker voorkomt bij kindjes waarbij de stoma wordt weggehaald, maar de zalfjes dat Arlieke tot nu toe gekregen heeft, helpen niet echt. Het arme schaap heeft echt pijn.

Voor ons begint het ook zwaar te worden. Thierry is de afgelopen twee weken al meer ziek geweest dan hij normaal op een heel jaar is. Nu heeft hij een zware verkoudheid, hij doet Arlieke altijd verschieten als hij weer moet hoesten.

Deze week ben ik tot de vaststelling gekomen dat de eerste weken dat we naar het ziekenhuis gingen we nog een short en sandalen aan hadden, het was toen nog warm weer. Nu is het ineens koud, ik heb niet gemerkt dat de zomer is overgegaan in herfst en de herfst in winter. Straks is het al weer lente! (Alhoewel ze voor morgen toch nog sneeuw geven hoor ik juist op de radio.)