Weer thuis

Onze vakantie zit er weeral op. We hebben het wel heel leuk gehad op vakantie. We hebben veel uitstappen gedaan en het was tot de laatste dagen heel warm weer.
Om verfrissing te zoeken, hebben we de vele grotten en kastelen uit de buurt bezocht en zijn we elke dag gaan zwemmen. Ook Arlieke vond dit heel leuk, ze heeft honderduit gepraat in de grotten (in Lascaux zijn we daarom zelfs weer buiten gestuurd voor we de rotsschilderingen gezien hebben) en ze heeft staan schaterlachen in het zwembad.
We hadden dan wel onze fietsen meegenomen, maar we hebben niet echt kunnen fietsen. Tot vorige zondag was het veel te warm om te fietsen (tot zelfs meer dan 35°C) en vanaf zondag heeft het regelmatig geregend. Daarom hebben we onze fietsen woensdag terug meegenomen, zonder er gebruik van te maken.
Het feit dat we met de tent zijn weggeweest is nooit een probleem geweest voor Arlieke. Onze camping was dan ook heel geschikt voor haar. Het was een niet te grote camping, zodat er nooit teveel lawaai was voor Arlieke om te slapen. Er was een baby-badje voorzien in de sanitaire blok. En in het restaurant/bar waren er kinderstoeltjes waar Arlieke in kon zitten. Op sommige uitstappen die we deden was Arlieke echter niet altijd even welkom. Zoals ik al zei, zijn we in Lascaux buiten gestuurd en in sommige andere grotten keken ze soms ook maar vies als Arlieke weer begon te babbelen. En sommige restaurants waar we gingen eten, waren ook blij als we weer vertrokken. Maar meestal zijn we heel welkom geweest en was Arlieke met haar lieve lach en grote heldere ogen, een echte attractie!