Dag 53: ’t is een vedette

Papa had het gisteren nog gezegd, “morgen is ze terug onder het klokje”. De verpleegster antwoordde erop dat het wel wat langer zou duren. Het heeft zolang niet geduurd. Arlieke was gisterenavond echt slecht gezind dat ze die CPAP had. Zij kan ademen zonder liet ze weten. Dus heeft de verpleger gisteren maar toegegeven en de CPAP weggehaald. En we moeten toegeven, ze kan ademen zonder CPAP want ze doet het heel flink onder het klokje en heeft niet veel zuurstof nodig.

Haar infectiewaarden zijn weer gezakt tot 15 nu, nog een paar dagen en dat is ook in orde. Haar stoma werkt ook zeer goed, dus dat is ook in orde. Enkel haar wonde geneest niet zo goed. De wonde op zich is wel proper maar het wil niet toegaan. De chirurg is eens komen kijken en ze gaan nu een algenkompres op de wonde leggen om het beter te laten genezen.

Arlieke is ook flink bijgekomen en weegt nu 1120 gram. Dus krijgt ze nu haar eerste diploma. Ze is ook een beetje gegroeid en we schatten dat ze nu zo ongeveer 36 cm lang is. Maar aangezien dat een groot verschil is met vorige week, zijn we niet helemaal zeker van onze meting.

Doe zo verder Arlieke. Je wordt een sterke flinke meid!